Наніс 47 ножових поранень: у Києві чоловік по-звірськи вбив товариша

Кривава різня сталась у хостелі
Наніс 47 ножових поранень: у Києві чоловік по-звірськи вбив товариша
29 Жовтня 2021, 20:57
читать на русском

Київські оперативники затримали чоловіка за нанесення товаришеві 47-ми ножових поранень. Слідчі готують його повідомлення про підозру у скоєнні умисного вбивства. Йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернулась адміністратор хостелу на вулиці Жилянській та повідомила, що в одній із кімнат вона виявила чоловіка без ознак життя.

Як розповів тимчасово виконувач обов’язків заступника начальника - начальника відділу кримінальної поліції Віталій Біленький, правоохоронці з’ясували, що чоловік разом із знайомим оселився у хостелі напередодні:

Попередньо встановлено, що вночі між ним стався конфлікт, під час якого зловмисник завдав удари ножем товаришу та втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Судово-медичний експерт виявив на тілі загиблого 47 ножових поранень. У ході оперативно-розшукових заходів спільно із співробітниками Державного бюро розслідувань ми затримали ймовірного підозрюваного протягом години неподалік від місця скоєння злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - громадянин України, 1973 року народження.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі. Він перебуває під вартою.

Нагадаємо, що багатодітну жінку знайшли непритомною з ранами на голові на вулиці в селі Погреби Київської області.

Читайте також