Нардеп Приходько прийшов до Ради у годиннику за понад 18 тис. доларів

Його помітили журналісти на засіданні ВР
Ексклюзив
Нардеп Приходько прийшов до Ради у годиннику за понад 18 тис. доларів
Народний депутат Борис Приходько (фото: Парламент UA)
2 Жовтня 2020, 13:55
читать на русском

Народний депутат з групи "Довіра" Борис Приходько прийшов на засідання Верховної Ради у годиннику за понад 18 тисяч доларів.

Фотокореспондент "Парламент UA" помітив коштовний годинник нардепа під час засідання 29 вересня.

Народний депутат Борис Приходько

Народний депутат Борис Приходько

Годинник Vacheron можна придбати на сайті Luxwatch за 18,600 доларів або 527 тис. гривень.

Водостійкий годинник Vacheron Constantin Overseas Dual Time 47450 / B01A-9226 з подвійним часом випущений в круглому корпусі з нержавіючої сталі.

Читайте також

Як відомо, під час останніх виборів, після підрахування 100 % протоколів перемогу на 210-му виборчому окрузі здобув Сергій Коровченко, Борис Приходько посів друге місце, проте після судових позовів і перерахунку голосів Борис таки здобув перемогу в окрузі та потрапив до Верховної Ради.

Приходько безпартійний, але входить у депутатську групу "Довіра". Також він є членом Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку.

Нагадаємо, раніше екстелеведучий та народний депутат від "Слуги народу" Олександр Скічко прийшов до Верховної Ради у годиннику Rolex за майже 21 тисячу доларів (591 тисяча гривень).

Також депутатка від "Слуги народу" Олена Криворучкіна прийшла на засідання Верховної Ради у годиннику Bulgari за понад 26 тисяч євро.

1