Нардепка Діденко носить Prada: її застукали журналісти у ботах і з сумкою вартістю понад 4 тисячі євро

У своїй декларації за 2022 рік депутатка зазначає, що в неї є прикраси з діамантами та перлинами, годинник Rolex та норкова шуба з коміром соболя
Нардепка Діденко носить Prada: її застукали журналісти у ботах і з сумкою вартістю понад 4 тисячі євро
Діденко Юлія Олександрівна
24 Лютого 2024, 19:53
читать на русском

Депутатка від партії “Слуга народу” Юлія Діденко покрасувалася у модних ботильйонах від бренду Tom Ford та із сумкою “під Prada”. Модний “лук” політикині явно влетів їй у копійчину.

Видання “Інформатор” помітило “слугу народу” разом із чоловіком у центрі Києва. Брендове взуття Юлії Діденко коштує 1948 євро (близько 81,5 тисячі грн). Як зазначає виробник, зроблені ботильйони зі шкіри теляти.

А от сумка Prada, з якою ходить парламентарка, явно не нова - в останніх колекціях бренду інше кріплення ручок або логотип. Схожа модель сумки Prada коштує 2200 євро (майже 92 тисячі грн). Але у депутатки або стара модель, або репліка.

У своїй декларації за 2022 рік депутатка зазначає, що в неї є прикраси з діамантами та перлинами, годинник Rolex та норкова шуба з коміром соболя. Її чоловік, голова Одеської облради Григорій Діденко, полюбляє дорогі годинники - в його колекції є моделі від Glashutte, Breguet, Romain Jerome. У розпал повномасштабної війни, у травні 2022 року, він став власником годинника Hublot із золота та кераміки за майже 595 тисяч гривень. Його, як зазначається, він отримав у подарунок.

Доходи пари складаються лише із заробітної плати. У 2022 році депутатка з чоловіком заробили трохи більш як 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Зазначимо, що до походу у політику Юлія Діденко займалася підприємницькою діяльністю. А у жовтні 2019 була підозрюваною в отриманні 30 тисяч доларів за непідтримку в комітеті законопроекту про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості.

1