Нардепка розповіла, чому насправді Вакарчук пішов з "Голосу"

Політика вимагає лише 24/7, а Вакарчук творча людина
18 Вересня, 05:11 1816

Народна депутатка об’єднання "Справедливість", фракції "Голос" Юлія Клименко припускає, що Святослав Вакарчук залишив "Голос", бо не зміг поєднувати творчість та політику як планував спочатку.

Про це політикиня сказала в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Моя версія - поєднувати творчість і політику неможливо. Святослав думав, що зможе це робити, але шість місяців парламентської роботи показали йому іншу реальність. Правду кажучи, він творча людина. А політика вимагає лише 24/7, знаю це з власного досвіду. У тебе не вистачає часу більше ні на що. Я от ледве встигаю займатися своєю сім’єю і дітьми, - сказала вона.

Клименко вважає, що ще однією причиною виходу Вакарчука з політики могло стати те, що публічні люди, яких люблять, дуже складно переживають, коли їх починають ненавидіти, як тільки вони потрапляють у політику.

Ти можеш бути найкращим, робити людям добро, але з моменту, коли ти стаєш політиком, з тобою перестають вітатися навіть сусіди. І це нелегко пережити.Не кожен може змиритися з думкою, що стає вигнанцем для людей.

І для Святослава це також стало певним відкриттям. Адже одна справа, коли він вперше прийшов у Парламент просто як депутат у складі політсили, інша - бути лідером, вести за собою людей і відповідати за їхні вчинки. Наприклад, Тищенко побився, а від цього постраждав рейтинг Зеленського, - пояснила нардепка.

Нагадаємо, що народна депутатка об’єднання "Справедливість" Юлія Клименко розповіла, чому не буде долучатись до майбутньої політичної сили Сергія Притули.

Читайте також