Нардепка розповіла, чому насправді Вакарчук пішов з "Голосу"

Політика вимагає лише 24/7, а Вакарчук творча людина
Нардепка розповіла, чому насправді Вакарчук пішов з "Голосу"
Вакарчук Святослав (фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk)
18 Вересня 2021, 05:11
читать на русском

Народна депутатка об’єднання "Справедливість", фракції "Голос" Юлія Клименко припускає, що Святослав Вакарчук залишив "Голос", бо не зміг поєднувати творчість та політику як планував спочатку.

Про це політикиня сказала в ексклюзивному інтерв'ю Парламент.UA.

Моя версія - поєднувати творчість і політику неможливо. Святослав думав, що зможе це робити, але шість місяців парламентської роботи показали йому іншу реальність. Правду кажучи, він творча людина. А політика вимагає лише 24/7, знаю це з власного досвіду. У тебе не вистачає часу більше ні на що. Я от ледве встигаю займатися своєю сім’єю і дітьми, - сказала вона.

Клименко вважає, що ще однією причиною виходу Вакарчука з політики могло стати те, що публічні люди, яких люблять, дуже складно переживають, коли їх починають ненавидіти, як тільки вони потрапляють у політику.

Ти можеш бути найкращим, робити людям добро, але з моменту, коли ти стаєш політиком, з тобою перестають вітатися навіть сусіди. І це нелегко пережити.Не кожен може змиритися з думкою, що стає вигнанцем для людей.

І для Святослава це також стало певним відкриттям. Адже одна справа, коли він вперше прийшов у Парламент просто як депутат у складі політсили, інша - бути лідером, вести за собою людей і відповідати за їхні вчинки. Наприклад, Тищенко побився, а від цього постраждав рейтинг Зеленського, - пояснила нардепка.

Нагадаємо, що народна депутатка об’єднання "Справедливість" Юлія Клименко розповіла, чому не буде долучатись до майбутньої політичної сили Сергія Притули.

Читайте також

1