Народна депутатка Яна Зінкевич вдруге захворіла на коронавірус

Вся фракція "Європейської солідарності" здала аналізи на короновірус
Народна депутатка Яна Зінкевич вдруге захворіла на коронавірус
Яна Зінкевич Фото: facebook.com
30 Вересня 2020, 20:17
читать на русском

Народна депутатка від партії "Європейська солідарність" Яна Зінкевич захворіла на коронавірус. Про це сама депутатка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні ми здавали всією фракцією аналізи на короновірус. Нажаль в мене також позитивний результат. Прошу всіх, хто контактував зі мною протягом останніх декількох днів, зв'язатися зі своїми сімейними лікарями та здати тести ПЛР. До здачі тесту рекомендована самоізоляція, - повідомила Зінкевич.

Друзі! Сьогодні ми здавали всією фракцією аналізи на короновірус. Нажаль в мене також позитивний результатПрошу всіх...

Gepostet von Яна Зінкевич am Mittwoch, 30. September 2020

Депутатка повідомила, що із симптомів у неї поки що лише сильна втома.

Я уже хворіла один раз на коронавірус, надіюсь цього разу буде легше. Минулого разу хворіла тяжко, була на кисневому забезпеченні (але не на швл на щастя). Хворіла пів року тому, - сказала Зінкевич.

Читайте також

Нагадаємо, у 2015 році відома волонтерка потрапила у страшну ДТП на Дніпропетровщині. Яна вижила дивом, але отримала складні травми хребта, ребер та внутрішніх органів. Наразі Яна Зінкевич пересувається в інвалідному візку.

29 вересня стало відомо, що колишній президент України, керівник політсили "Європейська Солідарність", народний депутат Петро Порошенко захворів на коронавірус. Про позитивний результат тесту він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

За шість останніх років звик переносити хвороби на ногах. Але ця підступніша. Значно підступніша. Тому відсьогодні лікуюся вдома. Сподіваюся на швидке одужання і закликаю всіх українців берегти себе, - написав Петро Порошенко.

Він додав, що через хворобу робить перерву в поїздках регіонами.

Зауважимо, у Петра Порошенка цукровий діабет і він змушений носити інсулінову помпу.

1