Навальний розповів, як триває процес його одужання

Політик розповів, як вчиться заново жити
Навальний розповів, як триває процес його одужання
19 Вересня 2020, 15:35

Російський політик Олексій Навальний розповів про своє одужання після отруєння.

Як написав політик в своєму Instagram, німецькі лікарі перетворили його "з технічно живої людини" у людину, "яка вміє швидко гортати інстаграм і без роздумів розуміє, де ставити лайки".

Політик повідомив, що хоча у нього досі тремтять ноги, коли він йде по сходах, але він вже усвідомлює, що пересувається сходами.

"Так що багато проблем ще належить вирішити, але приголомшливі лікарі університетської Берлінської клініки "Шаріте" вирішили головну", - повідомив він.

Нагадаємо, Навальному стало погано вранці 20 серпня під час перельоту із Томська до Москви. Літак екстрено посадили в Омську, політика госпіталізували. Він впав у кому.

Речниця Навального заявила про отруєння політика. Російські лікарі не підтверджували цієї версії.

Читайте також: Навальний одужує після отруєння: з’явився в Instagram і планує повернутися в Росію

У підсумку Навального вдалося забрати та вивезти його на лікування до клініки "Шаріте".

Спеціалісти німецької армії встановили, що Навального отруїли речовиною з групи "Новічок". Схожою речовиною російське ГРУ намагалося вбити колишнього розвідника Сергія Скрипаля у Великій Британії.

Отруєння Навального засудили в НАТО, Єврокомісії та Україні.

Уряд Німеччини закликав Росію пояснити свою причетність до отруєння на що речник Путіна Дмитро Пєсков сказав, що Кремль поки не отримував жодної інформації з ФРН щодо Навального.

1