Не варто чекати дива: Буданов сказав, як Україна може повернути свої території

Росія поповнює свої збройні сили за рахунок прихованої мобілізації,
Важливо
Не варто чекати дива: Буданов сказав, як Україна може повернути свої території
Кирило Буданов Фото: скрін з відео https://www.youtube.com/channel/UCfpAVJUrNIdngeiQh0OIScw
26 Червня 2022, 17:26
читать на русском

Росія проводить приховану мобілізаційну кампанію, тому Україні не варто чекати, поки її наступальний потенціал вичерпається.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов в інтерв'ю агентству "Reuters", інформує пресслужба ГУР.

Росія поповнює свої збройні сили за рахунок прихованої мобілізації, тому немає сенсу чекати, поки її наступальний потенціал вичерпається, – розповів Буданов та зазначив, що, на його переконання, Україна може домогтися перемоги над росією тільки за допомогою військової сили.

За словами очільника української воєнної розвідки, стратегія дуже проста. Потрібно стабілізувати ситуацію та отримати необхідну кількість техніки, підготувати необхідну кількість сил і засобів для початку контрнаступу, щоб повернути всю нашу територію.

Нам не варто чекати дива, що вони втомляться, перестануть хотіти воювати і так далі. Ми відвоюємо свою територію в результаті нашого контрнаступу, – зауважив генерал-майор.

Нагадаємо, що в ОРДЛО російські окупанти влаштували витоки газу в багатоповерхівках, аби спіймати чоловіків та відправити на війну.

Читайте також