Обстріл Харкова 21 червня: четверо загиблих та десятеро поранених

Ворог атакував Індустріальний район міста
Обстріл Харкова 21 червня: четверо загиблих та десятеро поранених
Зруйнований будинок у Харкові
21 Червня 2022, 16:07
читать на русском

Сьогодні, 21 червня, російські бойовики обстріляли Індустріальний район Харкова, у результаті чого було вбито чотирьох людей.

Як повідомив очільник Харківської області Олег Синєгубов, внаслідок обстрілу Індустріального району Харкова поранення отримали семеро людей.

Він (досьє Синєгубова) закликав мешканців не ігнорувати сигнали  повітряної тривоги та не ходити вулицями.

Окупанти знову обстрілюють житлові райони Харкова та чинять терор проти мирного населення. Зафіксували обстріли в Індустріальному районі, за попередніми даними - 7 постраждалих цивільних. Дані оновлюються. Просимо харків’ян бути максимально обережними, без необхідності не перебувайте на вулицях - зараз це вкрай небезпечно, - написав він у Телеграмі.

Радниця голови Харківської обласної ради Наталія Попова повідомила, що внаслідок обстрілів населеного пункту на півночі Харківської області загинула дитина.

За її інформацією, жертвами сьогоднішніх денних обстрілів стали четверо людей. Поранення отримали десятеро мирних мешканців міста.

Допис Попової 21 червня

Нагадаємо, 19 червня російські окупанти завдали ракетних ударів по Харківщині, в результаті чого поранення отримали троє дітей.

1