Орки завдали ракетного удару по навчальному закладу в Харкові - фото

Ніхто з людей не постраждав
Орки завдали ракетного удару по навчальному закладу в Харкові - фото
Обстріл Харкова, фото Олег Синєгубов

Сьогодні вночі, 5 липня, російські орки завдали ракетного удару по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

О 2 годині ночі ворог завдав ракетний удар по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова. Частково зазнала руйнувань будівля, від ракети росіяни залишили вирву на території. Жодної військової інфраструктури. На щастя, на території був один охоронець, постраждалих немає, - сказав Олег Синєгубов.

Минулої доби, 4 липня, орки з артилерії та РСЗВ обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів. Зокрема, пошкодження отримали приватні будинки. Поранення отримала 81-річна жінка внаслідок обстрілів в Кутузівці.

За даними Генштабу, на лінії зіткнення ведуться запеклі бої. На Харківському напрямку ворог зосереджений на стримуванні наших військових. У районі Ізюма окупанти обстрілювали наші позиції та намагалися вести наступ в напрямку с. Долина. Наші захисники успішно відбили спроби штурму та змусили загарбників відступити з втратами, - додав він.

Нагадаємо, орки посили ракетні обстріли по Україні через зміну керівника "спеціальної військової операції".

Читайте також