Перекази MoneyGram можна отримувати на гривневу картку

Що робити для швидкого отримання переказу
Перекази MoneyGram можна отримувати на гривневу картку
Розрахунок, термінал, банківська картка Фото: energepic.com
3 Серпня 2022, 12:02
читать на русском

ПриватБанк та американська фінансова компанія MoneyGram запустили новий сервіс, завдяки якому українці можуть отримувати перекази прямим зарахуванням на гривневі рахунки Привату та банків-партнерів.

Як повідомили у пресслужбі ПриватБанку, міжнародні перекази MoneyGram тепер можна отримувати прямо на гривневу картку.

ПриватБанк та MoneyGram представляють новий сервіс, завдяки якому українці можуть отримувати перекази MoneyGram прямим зарахуванням на гривневі рахунки ПриватБанку та банків-партнерів MoneyGram в Україні. Для швидкого отримання переказу потрібно надати відправнику IBAN своєї гривневої картки та імʼя й прізвище отримувача латиницею. Після відправки гроші будуть автоматично зараховані на картку, а ви миттєво отримаєте повідомлення про зарахування коштів. Це ж стосується і грошової допомоги українцям від міжнародних організацій, що виплачується через MoneyGram, - йдеться у повідомленні.

Реквізити рахунку IBAN можна дізнатися в Приват24, терміналі самообслуговування або в чаті онлайн за тегом "Реквізити".

MoneyGram — американська фінансова компанія, яка проводить операції на міжнародних фінансових ринках. Надає послуги з міжнародних грошових переказів.

Як відправити гроші з відділення MoneyGram в Україні:

  1. Знайдіть найближче відділення MoneyGram.
  2. Надайте співробітнику відділення: паспорт або посвідчення особи. Ім'я та прізвище одержувача (згідно з його посвідченням особи), країну призначення. Суму і валюту, яку ви бажаєте відправити.
  3. При відправленні на банківський рахунок вам також знадобиться назва банку одержувача та номер його рахунку
  4. При відправленні на мобільний гаманець, необхідно вказати номер мобільного телефону вашого одержувача з міжнародним кодом міста.
  5. Заповніть форму відправлення. Віддайте агенту заповнену форму з повною сумою до сплати (включаючи операційні витрати).
  6. Повідомте одержувача - збережіть квитанцію і повідомте одержувачеві 8-значний контрольний номер для отримання грошей.
  7. У жодному разі не повідомляйте контрольний номер переказу третім особам. Гроші, відправлені на банківський рахунок або мобільний гаманець будуть зараховані безпосередньо на рахунок.

Як отримати через MoneyGram в Україні

Якщо кошти було відправлено на ваш банківський рахунок, не треба нічого робити. Гроші будуть зараховані автоматично (в Україні відправити гроші на банківський рахунок можливо тільки для клієнтів ПриватБанку, що мають картку ПриватБанк).

Як отримати гроші у відділенні MoneyGram в Україні особисто

  1. Знайдіть найближче відділення MoneyGram.
  2. При необхідності, заповнити просту форму на отримання грошового переказу та вказати його контрольний номер, наданий відправником.
  3. Отримати кошти - передайте заповнену форму і ваш паспорт або посвідчення особи з фотографією агентові, щоб отримати свої кошти.

Раніше ПриватБанк інтегрував американську платіжну систему Payoneer. Тепер користувачі можуть прив'язати свій обліковий запис і виводити кошти на картки банку.