Під Києвом після зіткнення загорілись вантажівка і авто: троє загиблих - фото, відео

Водій вантажівки не впорався із керуванням
Під Києвом після зіткнення загорілись вантажівка і авто: троє загиблих - фото, відео
ДТП фото: ДСНС
24 Травня 2021, 09:59
читать на русском

На Житомирській трасі у Київській області зіткнулись легковик та вантажівка, після чого обидва транспортних засоби зайнялись вогнем. Внаслідок аварії загинув водій та пасажир "Фольксваген" і пішохід.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Києва.

Водій вантажівки "Даф" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Пасат", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення відбулося загоряння транспортних засобів. Водій та пасажир легковика загинули на місці, а водія великогабаритного авто медики госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, в тому числі і з численними опіками.

ДТП фото: нацполіція

До того ж на проїжджій частині правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя, який ймовірно перетинав дорогу у невстановленому місці. Поліцейські встановлюють особу загиблого.

ДТП фото: нацполіція

Слідчим управлінням поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 23 травня у Рівному сталася аварія з трьома легковими автомобілями, в результаті п’ять осіб отримали травми.