Підірвали автівку в центрі міста: у Мелітополі почалася зачистка колаборантів

Внаслідок вибуху постраждали дочка самопроголошеного голови села Терпіння з чоловіком
Підірвали автівку в центрі міста: у Мелітополі почалася зачистка колаборантів
Партизани підірвали авто колаборантів у Мелітополі Фото: https://t.me/melitopolnews1
2 Червня 2022, 14:04
читать на русском

У Мелітополі партизани продовжують боротьбу з колаборантами та окупантами.

Як повідомляє Телеграм-канал видання "Новости Мелитополя", нещодавно у місті підірвали автівку, в якій перебували дочка самопроголошеного голови Терпіння Юрія Волжаніна та її чоловік.

Видання РІА "Мелітополь" також писало, що постраждалих внаслідок вибуху авто було двоє: хлопець 2001 року народження отримав мінно-вибухові травми: відкриті переломи обох кісток гомілки, множинні забої. А також дівчина 1994 року - вона отримала контузію, осколкові поранення грудної клітки.

Раніше мешканець с. Терпіння Юрій Волжанін за свою активну підтримку російських загарбників був призначений окупаційною адміністрацією головою Терпіньївської сільської адміністрації.

За словами мера Івана Федорова, війни серед колаборантів та любителів "русского міра" продовжуються. І це не перший випадок, коли свої зачищають своїх.

Нагадаємо, зранку 30 травня у Мелітополі біля кафе "Шторм" у районі центральної площі стався потужний вибух. Поранення отримала Євгенія Зайцева – дочка покійного Олега Балицького, брата Євгена Балицького, який співпрацює з окупантами.

Читайте також