Підозрюють наркотичне сп'яніння: нардеп Юрченко скоїв ДТП у Львові - відео

На місці аварії Юрченку зробили тест на наркотики, його результати оприлюднив інший нардеп
9 Липня, 13:28 594

У Львові 8 липня близько 14:10 народний депутат Олександр Юрченко скоїв ДТП. На місці автопригоди депутату зробили тест на наркотики, який виявився позитивним.

Про це повідомляє народний депутат Гео Лерос та видання "Varta І" з посиланням на потерпілого водія Всеволода Боровця.

Як розповів потерпілий, автопригода сталась на площі Міцкевича у Львові. Юрченко на авто Ford Mustang не переконався у безпечності маневру та в'їхав заднім ходом в автівку Volkswagen Jetta, яка рухалась головною дорогою.

Після зіткнення народний депутат напав на водія Volkswagen Jetta, наніс йому тілесні пошкодження та відібрав смартфон. Внаслідок аварії зазнали ушкоджень транспортні засоби, - повідомило видання "Varta І".

Нардеп Лерос опублікував тест на наркотики, який нібито здавав Юрченко, та протоколи з місця ДТП.

Тест на наркотики. Фото: Гео Лерос у Facebook

Під фото Лерос звернувся до президента Володимира Зеленського, оскільки той, за словами нардепа, пообіцяв посадити Юрченка за вимагання хабаря за законопроєкт щодо відходів.

Лерос написав, що "Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом від амфетаміну, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові також були залишки марихуани та кокаїну".

Скрін зі сторінки Гео Лероса

Лерос також опублікував протокол нардепа Юрченка та висновок лабораторії, що, на його думку, ще раз підтверджують перебування у стані наркотичного сп'яніння за кермом.

Фото: Гео Лерос

Фото: Гео Лерос

Нагадаємо, що у Києві вранці 9 грудня двоє невідомих чоловіків побили народного депутата Олександра Юрченка.

Читайте також