Лерос побився зі скандальним Юрченком у Раді

Юрченко вважає, Лерос зашкодив його репутації
Важливо
Лерос побився зі скандальним Юрченком у Раді
Верховна Рада. сесійна зала (фото: Парламент UA)
5 Листопада 2020, 12:49
читать на русском

Народна депутатка від партії Європейська солідарність Вікторія Сюмар повідомила, що у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко. Про це вона повідомила на сторінці у соцмережі Facebook.

В Раді пристрасті не згасають. В кулуарах сумновідомий депутат Юрченко побився з Гео Леросом ... Юрченко вважає, що саме Лерос зашкодив його репутації, а не "переговори про хабар в 40млн", - написала Сюмар.

За її словами, історія з Юрченком - це яскравий приклад реальної "антикорупційної політики" чинної влади.

Читайте також

Варто зазначити, що раніше нардеп Юрченко у себе на сторінці у соцмережі Facebook написав про Лероса.

Сьогодні непорядного депутата-посіпаку забудовників Део Ланоса виключили зі складу ТСК з розслідування вбивства Катерини Гандзюк. Через постійне порушення законодавства довіра до депутата, який по факту є зливним бачком НАБУ, повністю знівельована!, - написав він.

Своєю чергою, Лерос (досьє Гео Лероса) у себе на сторінці прокоментував той факт, що з Юрченка зняли електронний браслет.

Всі сьогодні пишуть про те, що звільнили українського політв’язня, на що Юрченко відповів:
Так, з мене сьогодні зняли браслет.
P.S. Схоже хтось в суді таки отримав "кусочок пирога", - написав він.

Читайте також

Нагадаємо, 14 вересня Національне антикорупційне бюро України викрило на хабарі помічника народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка. Та показало відео з доказами хабарництва нардепа Юрченка.

У зв’язку з цим нардеп добровільно вийшов з фракції на час розслідування. Юрченко обіймає посаду голови підкомітету Ради з питань поводження з побутовими відходами комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

16 вересня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Івану Фіщенко, якого НАБУ підозрює у хабарництві та змові з Юрченком.

21 вересня Вищий антикорупційний суд України взяв під варту народного депутата Олександра Юрченка із можливістю вийти під заставу у розмірі 3 млн 1656 грн.

25 вересня нардеп вніс заставу і вийшов із СІЗО. Він повідомив, що мандат складати не збирається.

4 листопада ВАКС зняв електронний браслет з підозрюваного за хабар нардепа Юрченка.

1