Депутата Юрченка взяли під варту з альтернативою застави у понад 3 млн грн

Захист депутата стверджує, що детектив НАБУ під прикриттям нібито провокував злочин
Головне
Депутата Юрченка взяли під варту з альтернативою застави у понад 3 млн грн
Олександр Юрченко

Вищий антикорупційний суд України взяв під варту народного депутата Олександра Юрченка із можливістю вийти під заставу у розмірі 3 млн 1656 грн.

Про це повідомили у пресслужбі ВАКС.

Депутата підозрюють у хабарництві.

Читайте також

Сам Юрченко заперечив свою провину. Захист депутата стверджує, що детектив НАБУ під прикриттям нібито провокував злочин.

“Є всі підстави вважати і стверджувати, що кримінальне правопорушення, щодо якого відкрито кримінальне провадження, не було б скоєно без втручання правоохоронних органів — безпосередньо детектива НАБУ”, — заявив він.

Читайте також

Нагадаємо, 14 вересня Національне антикорупційне бюро України викрило на хабарі помічника народного депутата від "Слуги народу" Олександра Юрченка. Та показало відео з доказами хабарництва нардепа Юрченка.

У зв’язку з цим нардеп добровільно вийшов з фракції на час розслідування. Юрченко обіймає посаду голови підкомітету Ради з питань поводження з побутовими відходами комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

16 вересня Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід Івану Фіщенко, якого НАБУ підозрює у хабарництві та змові з Юрченком.

1