Покрова у Києві: як працює громадський транспорт

Які зміни у роботі транспорту будуть у столиці
Важливо
Покрова у Києві: як працює громадський транспорт
Тролейбус, громадський транспорт, (фото: УНІАН)
14 Жовтня 2020, 08:37
читать на русском

У середу, 14 жовтня, у Києві через масові заходи у центральній частині міста внесли зміни до роботи громадського транспорту.

Про це повідомила пресслужба Київської міської держадміністрації з посиланням на КП "Київпастранс".

Як відомо, від 11:00 до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху:

  • автобусів №№ 24, 62, 114, 118;
  • тролейбусів №№ 5, 7, 8, 17.

Крім того, змінять маршрути руху в разі необхідності:

  • тролейбуси №№ 5, 7, 8, 17 курсуватимуть від вул. Білицької, вул. Чорнобильської, вул. Смілянської, пл. Космонавтів до б-ру Тараса Шевченка за діючим маршрутом, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка, далі за діючою трасою;
  • автобуси №№ 24, 114 – від Національного музею історії України в ІІ світовій війні та вул. Милославської до вул. Володимирської за діючими маршрутами, далі – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка – вул. Симона Петлюри – залізничний вокзал "Центральний" – вул. Симона Петлюри – б-р Тараса Шевченка – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Володимирська, далі за діючими маршрутами;
  • автобуси маршруту № 62 – від Ботанічного саду до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського;
    автобуси маршруту № 118 – від ст. м. "Чернігівська" до вул. Басейної за діючим маршрутом, далі – вул. Еспланадна – вул. Саксаганського (у зворотному напрямку вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі) – просп. Перемоги, далі за діючим маршрутом.

Ознайомитися з детальними схемами руху можна за посиланням.

Читайте також

Нагадаємо, 14 жовтня в Україні відзначають свято Покрова. Через це у Києві
представники "Правого сектору", ВО "Свобода" та Національного корпусу мають провести Марш УПА, присвячений 78-річчю створення Української повстанської армії.

За планом, марш розпочнеться з мітингу біля пам’ятника Тарасу Шевченку о 14:00. Після цього учасники пройдуть центральними вулицями Києва. Під час маршу планується вшанування Героїв Небесної сотні та загиблих на війні на сході України - на Майдані Незалежності і на алеї Героїв Небесної сотні.

1