Поліція знайшла трирічну дівчинку у квартирі із наркоманами - відео

Дитину забрали поліцейські, які шукають її батьків
Поліція знайшла трирічну дівчинку у квартирі із наркоманами - відео
Дівчинка, яку знайшли у квартирі Фото: Поліція Києва
20 Квітня 2021, 17:00
читать на русском

У квартирі багатоповерхівки в Києві поліцейські знайшли трирічну дівчинку з двома особами, що перебували у стані наркотичного сп'яніння.

Як повідомляє столична поліція, вночі до поліції зателефонувала мешканка багатоповерхівки на вулиці Академіка Заболотного та повідомила, що у коридорі перебуває маленька дитина.

Прибувши на виклик, патрульні поліцейські виявили малолітню дівчинку, а також чоловіка та жінку, які мали ознаки наркотичного сп'яніння. Правоохоронці виявили у чоловіка сильнодіючі лікарські засоби з довідкою на їх видачу.

У ході спілкування поліцейські встановили, що 40-річний чоловік та 38-річна жінка – мешканці Київщини. При цьому вони не надали документів, підтверджуючих, що це їх дитина, оскільки, з їх слів, свідоцтва про народження немає. Слідчі вилучили пігулки та довідку, аби перевірити законність її видачі, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Дівчинку передали під нагляд інспекторів ювенальної превенції Голосіївського управляння поліції та районної служби у справах дітей та сім’ї, наразі з дитиною все добре.

Спільно з профільними службами правоохоронці працюють над встановленням обставин події та особи дитини. Також дізнаються мету перебування мешканців Київщини у столиці та з’ясовують їх родинні зв'язки з дівчинкою.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. А також вирішується питання про додаткову кваліфікацію події за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, у березні у Житомирській області зниклого юнака знайшли мертвим в очереті.