Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку (відео)

"Вояк" більшість часу провів під вартою у комендатурі, оскільки його спіймали на пияцтві
Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку (відео)
Полонений окупант / Скрін з відео
19 Червня 2022, 16:45
читать на русском

Полонений з "лнр" пішов воювати проти України, аби не сидіти у тюрмі за крадіжку. Свого часу він був тричі засудженим до ув’язнення: двічі – за пограбування і один раз – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє пресслужба Служби безпеки України.

Коли ж у 2021 році він знову вчинив правопорушення, то отримав пропозицію: сісти в тюрму вчетверте чи підписати контракт на службу у бойовиків. Так у липні 2021 року злочинець став до лав "народної міліції ЛНР".

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну його відправили на фронт. Щоправда, "вояк" більшість часу провів під вартою у комендатурі, оскільки його спіймали на пияцтві.

А наприкінці травня окупанти мобілізували всі "резерви", щоб захопити Сєвєродонецьк. Тож і цього бойовика звільнили з-під варти. Та вже за 3 дні боїв здався у полон ЗСУ.

"Это не наша война, продолжать ее нет смысла", - каже полонений.

Наразі він дає свідчення СБУ.

В СБУ нагадали усім, хто опинився не на своїй війні про гарячу телефонну лінію 2402. Подзвонивши на неї, можна здатися в полон і цим зберегти своє життя.

Нагадаємо, що загарбники, яких було мобілізовано з окупованих територій, скаржаться на росію та порівнюють армію із "зоною".

1