Помічниця Тищенка Евеліна Андрієвська приїхала закривати "офіси" у Дніпрі у сережках за 192 тисячі гривень

Андрієвська обрала дорогі ювелірні прикраси від Van Cleef
Помічниця Тищенка Евеліна Андрієвська приїхала закривати "офіси" у Дніпрі у сережках за 192 тисячі гривень
Евеліна Андрієвська
23 Червня 2024, 16:40
читать на русском

Помічниця скандального нардепа Миколи Тищенка Евеліна Андрієвська приїхала підкорювати Дніпро, де її начальник "закривав" шахрайські кол-центри, у сережках від Van Cleef, вартість всього – 4450 євро (192 тисячі гривень).

Про це повідомили у Telegram-каналі Harley Quinn, де показали фото ювелірних вподобань Андрієвської.

Андрієвська у сережках за 192 тисячі гривень

Андрієвська у сережках за 192 тисячі гривень

Прессекретарка Тищенка Евеліна Андрієвська категорично заперечує будь-які родинні зв'язки з Аліною Андрієвською, самопроголошеною "королевою ДНР". Попри схожість у зовнішності, однакове прізвище та місце народження - Донецьк, Евеліна стверджує, що ніколи не зустрічалася з цією жінкою. В ексклюзивному коментарі для "Інформатора" Андрієвська заявила, що всі звинувачення у їхньому родинному зв’язку є неправдивими.

Андрієвська також зазначила, що продовжує боротьбу проти шахрайських кол-центрів у Дніпрі, звинувачуючи керівника організованого злочинного угрупування "Дев‘ятки" Ігоря Хромова та голову Дніпровської ОДА Сергія Лисака. Вона заявила, що вони не бояться боротися проти такої сили, на відміну від інших.

Коментар Андрієвської

Коментар Андрієвської

Сумнівні зв'язки Евеліни Андрієвської з Росією

Евеліна Андрієвська відома своєю участю у заходах, спрямованих на легалізацію окупації Криму Росією, запереченням російської агресії та участю у проросійських пропагандистських заходах. Через це вона була внесена до бази даних сайту "Миротворець" як зрадниця батьківщини. Після анексії Криму вона відвідувала півострів та була на концерті Григорія Лєпса, який підтримує Володимира Путіна. Більше про проросійське життя Андрієвської, читайте в нашому матеріалі.

Читайте також

1