Президент, прем'єр та голова ВР вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Зеленський поклав квіти до пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля"
14 Грудня, 12:34

Президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Як повідомляє пресслужба глави держави, Зеленський (досьє Зеленського) у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС поклав квіти до пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля" та меморіального кургану "Героям Чорнобиля" у Києві.

Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Фото: Офіс президента

Разом з главою держави у церемонії взяли участь голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль (досьє Шмигаля) написав у своєму Telegram-каналі, що "Україна та весь світ сьогодні низько вклоняються учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС".

Сьогодні наш обов’язок — пам’ятати про подвиг учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Вони є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму, - зазначив він.

Нагадаємо, Міністерство культури України разом з Державним агентством з розвитку туризму хочуть внести деякі об’єкти Чорнобильської зони до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.