Президент, прем'єр та голова ВР вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Зеленський поклав квіти до пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля"
Президент, прем'єр та голова ВР вшанували ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Фото: Офіс президента
14 Грудня 2020, 12:34
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Як повідомляє пресслужба глави держави, Зеленський (досьє Зеленського) у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС поклав квіти до пам’ятного знака "Воїнам Чорнобиля" та меморіального кургану "Героям Чорнобиля" у Києві.

Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Фото: Офіс президента

Разом з главою держави у церемонії взяли участь голова Верховної Ради Дмитро Разумков, прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керівник Офісу президента Андрій Єрмак, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль (досьє Шмигаля) написав у своєму Telegram-каналі, що "Україна та весь світ сьогодні низько вклоняються учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС".

Сьогодні наш обов’язок — пам’ятати про подвиг учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Вони є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму, - зазначив він.

Нагадаємо, Міністерство культури України разом з Державним агентством з розвитку туризму хочуть внести деякі об’єкти Чорнобильської зони до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.