Принца Гаррі позбавили королівського титулу

Зміни торкнулися і біографії Меган – згадку про її титул прибрали там, де вона все ще відображалася помилково
Принца Гаррі позбавили королівського титулу
Принц Гаррі і Меган Маркл (Фото: Prince Harry, Meghan Duchess of Sussex)
10 Серпня 2023, 22:59
читать на русском

Принца Гаррі раптово позбавили королівського титулу – тепер до герцога не звертатимуться як до Його Королівської Високості.

Зміни відбулися на сайті королівської сім’ї з ініціативи Букінгемського палацу.

Зміни мали набути чинності ще раніше – 2020 року палац заявив, що Меган і Гаррі можуть зберегти свої титули Його Королівської Високості, але не зможуть використовувати їх після того, як старші королівські особи підуть з посади.

Втім, останні три роки на сайті королівської сім’ї Гаррі надалі мав цей титул – схоже, це була помилка. Оновлення текстів це виправили.

Зміни торкнулися і біографії Меган – згадку про її титул прибрали там, де вона все ще відображалася помилково.

Оновлення на сайті – лише ланка в низці незручних інцидентів із сім’єю герцога за останній час. Наприклад, принца Гаррі та Меган остаточно вигнали з котеджу Фрогмор у Віндзорі – ініціатором цього виступив сам король Чарльз III. Пара вже повернула ключі від будинку, а їхні речі відправили поштою до Каліфорнії – тепер вони офіційно без особистої нерухомості у Великій Британії.

Нагадаємо, скандальні Меган Маркл і принц Гаррі опинилися за крок від розлучення. Вони вже вирішили "взяти паузу" і більше не живуть разом.

Читайте також

1