ПриватБанк відновить активний режим кредитування клієнтів

Для військовослужбовців діятимуть особливі умови обслуговування
Важливо
ПриватБанк відновить активний режим кредитування клієнтів
Логотип ПриватБанку (фото: УНІАН)
30 Травня 2022, 12:16
читать на русском

З середи, 1 червня, ПриватБанк відновить активний режим кредитування клієнтів та продовжить пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток.

Про це повідомили в пресцентрі ПриватБанку в Telegram.

З 1 червня 2022 року ПриватБанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток. Клієнти матимуть можливість відкрити нову кредитну картку чи збільшити ліміт кредитування за діючими картками, при цьому для них буде діяти знижена вдвічі процентна ставка, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що до кінця серпня зі ставкою 1,7% на місяць обслуговуватимуться клієнти за пільговими умовами. Проте це діятиме, якщо клієнт вчасно вносить обов’язковий щомісячний платіж у розмірі 5% від суми заборгованості.

 В іншому випадку відсотки нараховуватимуться за стандартними ставками 3,4% (для карток Універсальна Голд) та 3,5% (для карток Універсальна), - пояснили в ПриватБанку.

Додали, що з середи для військовослужбовців та осіб, що постраждали внаслідок військової агресії Росії, діятимуть особливі умови обслуговування.

Нагадаємо, ПриватБанк продовжив термін дії зарплатних, пенсійних та соціальних карток на 180 днів.

Читайте також