Прості рецепти смакоти: салат з крабових паличок та моркви по-корейськи
Такий легкий салат готувати всього кілька хвилин, а стояти біля плити або варити продукти не потрібно.
Морква по-корейськи і крабові палички - шикарне поєднання для салату, про який багато хто забув.
Інгредієнти:
- Морквина по-корейськи - 300 г
- Крабові палички - 250 г
- Кукурудза солодка - 250 г
- Твердий сир - 100 г
- Майонез
- Кріп, петрушка до свого смаку
Морквину по-корейськи бажано брати не сильно гостру, щоб не перебити смак салату.
Моркву порізати на 2-3 частини і перекласти відразу в салатник. Крабові палички очистити, розібрати на волокна або порізати невеликими шматочками.
Сир порізати кубиками. Відправити крабові палички і сир в блюдо для салату.
Далі злити рідину з кукурудзи і додати відразу в салатник. Помити, обсушити і подрібнити кріп і петрушку.
Перемішати салат, можна посолити до свого смаку. Додати 2 столові ложки майонезу і знову перемішати.
Подаємо смачний салат на стіл з грінками.
Читайте також