Прості рецепти смакоти: салат з крабових паличок та моркви по-корейськи

Такий легкий салат готувати всього кілька хвилин, а стояти біля плити або варити продукти не потрібно.
Прості рецепти смакоти: салат з крабових паличок та моркви по-корейськи
5 Березня 2024, 22:56
читать на русском

Морква по-корейськи і крабові палички - шикарне поєднання для салату, про який багато хто забув.

Інгредієнти:

  • Морквина по-корейськи - 300 г
  • Крабові палички - 250 г
  • Кукурудза солодка - 250 г
  • Твердий сир - 100 г
  • Майонез
  • Кріп, петрушка до свого смаку

Морквину по-корейськи бажано брати не сильно гостру, щоб не перебити смак салату.

Моркву порізати на 2-3 частини і перекласти відразу в салатник. Крабові палички очистити, розібрати на волокна або порізати невеликими шматочками.

Сир порізати кубиками. Відправити крабові палички і сир в блюдо для салату.

Далі злити рідину з кукурудзи і додати відразу в салатник. Помити, обсушити і подрібнити кріп і петрушку.

Перемішати салат, можна посолити до свого смаку. Додати 2 столові ложки майонезу і знову перемішати.

Подаємо смачний салат на стіл з грінками.

Читайте також