П'ять найкрасивіших дружин українських футболістів: фото

Жінки не лише підтримують своїх чоловіків на трибунах, а й відзначаються власною красою
П'ять найкрасивіших дружин українських футболістів: фото
Олександр Зінченко і Влада Седан
6 Червня 2024, 13:33
читать на русском

Українські футболісти відзначаються не тільки професійною грою та участю у світових командах, але й красивими дружинами.

Жінки не лише підтримують своїх чоловіків на трибунах, а й відзначаються власною красою та активним життям. Про це пише РБК.

Влада Седан

Одна з таких яскравих особистостей - Влада Седан, відома як Влада Зінченко (дружина Олександра Зінченка, захисника "Манчестер Сіті").

Влада розпочинала кар'єру як українська журналістка та блогерка. Вона здобула популярність на Євро-2016, де її визнали найкрасивішою вболівальницею. Це відкрило їй двері до світу телебачення, де вона стала працювати на каналі про футбол, поєднуючи успішно свою пристрасть до спорту та стильний образ життя.

Влада Седан

Даша Бондар (Савіна)

Дружина захисника клубу "Шахтар" Валерія Бондаря Даша Савіна теж активно веде соцмережі, ділиться стильними фото та відео. Вона працює телеведучою на каналі "Футбол". Дівчина стала майстром спорту зі спортивно-бальних танців.

Даша Бондар

Ангеліна Забарна

Ангеліна Забарна - вишукана і чарівна дружина захисника англійського футбольного клубу "Борнмут" та учасника збірної України. Вона завершила навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, здобувши ступінь у галузі "Іспанська філологія".

До свого переїзду до Англії Ангеліна працювала в галузі SMM, а також викладала англійську мову як репетитор на першому курсі університету.

Ангеліна Забарна

Анастасія Конопля

Анастасія Конопля - витончена блондинка, яка стала обраницею серця захисника футбольного клубу "Шахтар", і це не дивно, що вона заслуговує на місце у цьому списку.

Активно ведучи свої соціальні мережі, вона регулярно радує шанувальників свіжим контентом. Ділиться з підписниками світськими заходами, романтичними моментами з Юхимом, своїми тренуваннями, спонтанними селфі та результатами виразних фотосесій.

Анастасія Конопля

Романа Прокопович

До п'ятірки красунь також входить кохана правого вінгера іспанського клубу "Жирона" та гравця збірної України Віктора Циганкова Романа Прокопович. Дівчина родом з Вінниці, як і її чоловік. Освіту добула в американському університеті Кента.

Романа Прокопович

Читайте також

1