Євро-2024: розпочався продаж квитків на матчі збірної України

Усі квитки в електронному вигляді будуть доступні в додатку УЄФА, посилання на який буде надіслано на електронну адресу, вказану під час реєстрації.
Євро-2024: розпочався продаж квитків на матчі збірної України
28 Березня 2024, 07:37
читать на русском

27 березня розпочався продаж квитків на матчі збірної України на Євро-2024.

Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Зазначається, що квитки будуть доступні для продажу від 27 березня до 8 квітня.

Для покупки необхідно зареєструватися на порталі УЄФА за посиланням та вказати себе вболівальником збірної України.

Усі квитки в електронному вигляді будуть доступні в додатку УЄФА, посилання на який буде надіслано на електронну адресу, вказану під час реєстрації. Активувати квиток (ввести дані вболівальника) після його придбання необхідно не пізніше ніж за 3 години до початку матчу.

Збірна України на Євро-2024 зіграє в групі E, де її суперниками будуть Румунія, Словаччина та Бельгія.

Графік матчів збірної України

  • 17 червня. Румунія — Україна (Мюнхен, 16:00)
  • 21 червня. Словаччина — Україна (Дюссельдорф, 16:00)
  • 26 червня. Україна — Бельгія (Штутгарт, 19:00)

Вказано київський час початку матчів.

Нагадаємо, ввечері 26 березня збірна України виграла у збірної Ірландії з рахунком 2:1 та пройшла у груповий етап Чемпіонату Європи з футболу.

Що відомо про Євро-2024

Турнір прийме Німеччина на десяти стадіонах. Змагання триватимуть місяць – із 14 червня до 14 липня.

Матч-відкриття відбудеться на "Альянц Арені" в Мюнхені, а фінал – на берлінському "Олімпіаштадіоні". Також поєдинки чемпіонату Європи приймуть Гамбург, Гельзенкірхен, Дортмунд, Дюссельдорф, Кельн, Лейпциг, Франкфурт-на-Майні. Турнір складатиметься з групового турніру та плей-офф.

Господар змагань отримав місце на Євро-2024 автоматично. Ще 20 команд потрапили на форум після кваліфікації. Останні три володарі путівок визначилися в плей-офф Ліги націй навесні. Продаж квитків на турнір стартував на початку жовтня.

Фінал кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року дозволив визначити всі 24 національні команди, що поведуть боротьбу за трофей Анрі Делоне. Серед них – збірна України.

У вівторок, 26 березня, визначилися останні учасники Євро-2024. Сито плей-офф Ліги націй подолали збірні Грузії, України та Польщі.

Кавказька збірна на власному полі сенсаційно переграла Грецію. Основний і додатковий час на арені "Боріс Пайчадзе" в Тбілісі завершилися нульовою нічиєю. У серії ж післяматчевих одинадцятиметрових греки не реалізували два пенальті з чотирьох при одному промаху грузинів.

Господарка чемпіонату – збірна Німеччини – автоматично потрапила до групи A. Бундестім у матчі-відкриття турніру зустрінеться з Шотландією в Мюнхені. Поєдинок на "Альянц Арені" запланований на 14 червня.

Склад усіх груп чемпіонату Європи-2024:

Група A: Німеччина, Шотландія, Угорщина, Швейцарія
Група B: Іспанія, Хорватія, Італія, Албанія
Група C: Словенія, Данія, Сербія, Англія
Група D: Польща, Нідерланди, Австрія, Франція
Група E: Бельгія, Словаччина, Румунія, Україна
Група F: Туреччина, Грузія, Португалія, Чехія

Нагадаємо, турнір прийме Німеччина на десяти стадіонах. Змагання триватимуть місяць – із 14 червня до 14 липня. Матч-відкриття відбудеться на "Альянц Арені" в Мюнхені, а фінал – на берлінському "Олімпіаштадіоні". Також поєдинки чемпіонату Європи приймуть Гамбург, Гельзенкірхен, Дортмунд, Дюссельдорф, Кельн, Лейпциг, Франкфурт-на-Майні.

1