П`ятеро загиблих та понад 40 постраждалих: що відомо про наслідки ракетної атаки 23 січня

Окупанти били ракетами по Києву, Харкову та Дніпропетровщині
Головне
П`ятеро загиблих та понад 40 постраждалих: що відомо про наслідки ракетної атаки 23 січня
23 Січня 2024, 10:36
читать на русском

П’ятеро людей загинули, ще щонайменше 40 постраждали внаслідок ранкової ракетної атаки по Україні 23 січня.

Про це повідомляє МВС України.

Київ: внаслідок ракетного удару у столиці виникли кілька пожеж – у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

Попередньо, на Київ летіло близько 20 ракет, їх усі вразили сили ППО. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі Радіо Свобода.

Триває евакуація з кількох п'ятиповерхівок через нездетоновану бойову частину ракети. Її частина на подвір'ї будинку, частина - в одній із квартир.

Київщина: рятувальники працюють у Бучанському районі. Пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. Постраждали троє людей.

Дніпропетровська область: внаслідок атаки по Павлограду одна людина загинула, одна - травмована.

Харків: окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 постраждали.

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції ретельно фіксують ці злочини.

Нагадаємо, зараз в Україні боятися повітряних тривог, ракетних атак — не просто нормально, а природно, адже загроза періодично виникає й може бути реальною. Проте важливо навчитися за можливості опановувати цей страх так, щоби він не пронизував усе ваше життя, не переростав у паніку та не провокував вас на деструктивні дії або ж небезпечну бездіяльність.

Читайте також

1