Рашисти обстріляли Харківщину: є поранені

Їх госпіталізували до лікарні
Рашисти обстріляли Харківщину: є поранені
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
14 Вересня 2022, 11:46
читать на русском

Минулої доби, 13 вересня, російські орки обстріляли населені пункти Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області, в результаті чого є поранені.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Цієї ночі обстрілів м. Харків та населених пунктів Харківщини не зафіксовано. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів. На жаль, є поранені, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що госпіталізації потребувала одна людина в Ізюмському районі, одна в Куп'янському та ще одна в Чугуївському.

Своєю чергою у Харківській області триває операція з деокупації захоплених територій. Нині звільнено понад 300 населених пунктів, де проживають близько 150 тисяч людей.

На звільнені території поступово повертається нормальне життя. Тривають роботи з розмінування та відновлення критичної інфраструктури, люди, що майже пів року провели в окупації, отримують гуманітарну допомогу, - додав він.

Нагадаємо, вночі, 14 вересня, російські орки тричі обстріляли Нікопольську та Марганецьку громади Дніпропетровської області з важкої артилерії.

Читайте також

1