Рашисти завдали ракетних ударів по Харкову: Синєгубов розповів про наслідки

Попередньо – без постраждалих
Рашисти завдали ракетних ударів по Харкову: Синєгубов розповів про наслідки
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
7 Вересня 2022, 10:31
читать на русском

Сьогодні вночі, 7 вересня, російські орки завдали два ракетні удари по Немишлянському району Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Цієї ночі росіяни завдали по Немишлянському району Харкова 2 ракетних удари. Одна з ракет влучила у двоповерхову будівлю, загорілася автомийка, що була поруч, постраждали кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила в землю. Попередньо – без постраждалих, - сказав Олег Синєгубов.

Також близько 4 ранку рашисти завдали ракетний удар по м. Зміїв Чугуївського району, ракета влучила в землю поблизу лікувальної установи. Ніхто з людей не постраждав.

Також минулої доби, 6 вересня, орки обстріляли населені пункти Богодухівського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. В результаті чого є руйнування житлових будинків, господарських споруд, сталися пожежі.

Вчора 45-річний чоловік та 17-річний підліток отримали поранення внаслідок ракетного удару по смт Печеніги Чугуївського району. Своєю чергою в Богодухівському районі поранення отримали 41-річна та 51-річна жінки. Стан постраждалих - легкий та середній.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. Ворог продовжує інтенсивно обстрілювати позиції наших військових, ЗСУ завдають ударів у відповідь. Внаслідок успішних дій наших захисників, в тимчасово окупованій Олександрівці великих втрат зазнали окупанти з приватних воєнних компаній, - додав Синєгубов.

Нагадаємо, російські окупанти знову обстріляли Слов'янськ, є влучання у школу та будинок. Під завалами можуть бути люди.

Читайте також

1