Ремонт доріг у Києві: на яких вулицях можливі затори

На автошляхах столиці вкладають новий асфальт
Ремонт доріг у Києві: на яких вулицях можливі затори
Ремонт доріг Фото: Київавтодор
10 Серпня 2021, 08:02
читать на русском

На кількох київських дорогах комунальники проводять вкладання нового асфальту.

Про це інформує комунальна корпорація "Київавтодор".

Зокрема, на вул. Чорнобильській триває влаштування нижніх шарів покриття. Так, вихідними встелили близько 4 тис. кв. м асфальтобетону. Також там продовжують ремонтувати тротуари й облаштовувати велодоріжки.

На вул. Льва Толстого триває будівництво основи проїжджої частини. Уже виконано такі роботи разом з асфальтуванням на площі близько 5 тис. кв. м. Також на вул. Льва Толстого влаштовано 460 м нової дощової каналізації. Згодом розпочнуть роботи з оновлення тротуарів.

Масштабні роботи тривають і на Кільцевій дорозі. Так, за вихідні влаштували другий шар покриття на ділянці близько 1 км (понад 13 тис. кв. м).

Триває і капітальний ремонт вулиць Милославської, Борщагівської, І. Франка, реконструкція Пейзажної алеї. Завершується оновлення просп. С. Бандери. Розпочався капітальний ремонт просп. Героїв Сталінграда, - розповіли комунальники.

Продовжується й оновлення 10 шляхопроводів. Зокрема, Індустріального, Новокостянтинівського шляхопроводів, двох споруд на вул. Льва Толстого, мосту через р. Либідь на Видубичах біля ТЕЦ-5 та інших шляхопроводів.

Нагадаємо, 18, 20 та 22 серпня у Києві заплановані масштабні перекриття руху транспорту через репетиції параду військ до Дня Незалежності.

Читайте також

1