Родичі полонених та зниклих безвісти влаштували акцію під Офісом Президента - фото

В руках вони тримали фото з прізвищами полонених українських військових
Важливо
Родичі полонених та зниклих безвісти влаштували акцію під Офісом Президента - фото
Родичі полонених та зниклих безвісти (фото: Укрінформ)
15 Жовтня 2020, 14:47
читать на русском
Родичі зниклих безвісти військових чи цивільних осіб та тих, хто знаходяться у полоні в Росії і на тимчасово окупованих територіях Донбасу, влаштували під Офісом Президента акцію "Прийшов час бути почутими".

Про це повідомляє Укрінформ.

Кожен солдат - живий або загиблий - повинен повернутися додому. Якщо він живий, ми повинні його знайти і звільнити, якщо загинув, то він заслужив, щоб на його могилу приходила мати, - наголосили учасники акції.

Читайте також

У виданні зазначається, що організатором акції виступила Українська асоціація полонених, яка близько тижня тому провела всеукраїнську акцію "Нагадай про кожного".

В руках вони тримали фото з прізвищами полонених українських військових та цивільних, зазначаючи, що такими пікетами не дозволятимуть українському суспільству забувати про полонених чи зниклих безвісти, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 10 жовтня у столиці відбулась всеукраїнська акція "Нагадай про кожного" на підтримку полонених, які досі перебувають у полоні в Росії та на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

1