Росія почала військові навчання в окупованому Криму, Абхазії, Південній Осетії та на півдні країни (відео)

До навчань залучать усі види військ
Росія почала військові навчання в окупованому Криму, Абхазії, Південній Осетії та на півдні країни (відео)
Російський снайпер (фото: facebook.com/mod.mil.rus)
9 Серпня 2021, 13:44
читать на русском

Росія розпочинає масштабні військові батальйонні тактичні навчання, які пройдуть на півдні Росії, в окупованому Криму, Абхазії і Південній Осетії.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що участь у навчаннях братимуть участь усі роди військ, зокрема й авіація і кораблі Чорноморського флоту і Каспійської флотилії.

Навчання триватимуть від 9 серпня по 15 вересня на 20 загальновійськових полігонах, які розташовані в Астраханській і Ростовській областях. Тренування відбуватимуть також на Ставропіллі і Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північної Осетії, Чечні, в окупованому Криму і на російських військових базах у Вірменії, в окупованих Абхазії та Південній Осетії.

Мотострілецькі, танкові і артилерійські підрозділи ППО виконуватимуть навчально-бойові завдання фахівці в рамках навчань. Крім того, в єдиному тактичному задумі будуть залучені сили армійської, військово-транспортної, штурмової і оперативно-тактичної авіації, а також частини і з'єднання.

До навчань також залучать підрозділи радіаційного, хімічного і біологічного захисту, інженерних військ, радіоелектронної боротьби, розвідки, матеріально-технічного та медичного забезпечення тощо.

Нагадаємо, що за пів року 2021 року Російська Федерація провела в окупованому Криму 20 військових навчань.

Читайте також

1