Розвідка: Путін після поразки на Сході України змінив командування західного угруповання

Відсторонено від командування усіх попередніх керівників західного угруповання зс рф
Розвідка: Путін після поразки на Сході України змінив командування західного угруповання
Російські солдати Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю
12 Вересня 2022, 10:27
читать на русском

Російський президент владімір путін відреагував на провал своєї армії на східному фронті в Україні зміною командування західного угруповання зс рф.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони, тепер його очолить командувач угруповання військ "Центр" генерал-лейтенант алєксандр лапін разом зі своїм штабом.

Керівний склад західного угруповання зс рф відсторонено від командування. Причина такого рішення – нищівні поразки та отримані у результаті наступу українських Сил Оборони, - йдеться у повідомленні.

У ГУР дізналися, що наразі оперативний склад УВ "Центр" перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання.

У розвідці зазначають, що тепер кадрове рішення путіна щодо подальшого проходження служби генерал-лейтенантом романом бердніковим, який був призначений на посаду командувача західного ВО 26 серпня 2022, знаходиться на розгляді.

Нагадаємо, російські олігархи з оточення диктатора владіміра путіна бажають йому смерті. Вони обговорюють свої фінансові втрати та вважають, що путін знищує Україну та росію.