Шахтар – РБ Лейпциг: коли і де дивитися матч

Гірники" позмагаються з "биками" за вихід до плей-офф найпрестижнішого єврокубка
Шахтар – РБ Лейпциг: коли і де дивитися матч
ФК Шахтар Фото: shakhtar.com
2 Листопада 2022, 11:15
читать на русском

У середу, 2 листопада, донецький "Шахтар" зіграє проти німецького "РБ Лейпциг" в рамках заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2022/23.

Через повномасштабне вторгнення Росії на українські території номінально домашній для "гірників" поєдинок відбудеться на стадіоні польської "Легії" у Варшаві. Початок матчу - о 19:45 за київським часом.

Ця дуель стане вирішальною для донеччан в контексті боротьбі за вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. Тільки перемога принесе "гірникам" путівку до 1/8 фіналу ЛЧ. Нічия або поразка "помаранчево-чорних" означатиме, що навесні "Шахтар" гратиме в 1/16 фіналу Ліги Європи.

На території України поєдинок у прямій трансляції покаже відеосервіс MEGOGO та платформа Volia TV.

У прийдешньому поєдинку букмекери віддають перевагу представнику Бундесліги. На перемогу "биків" можна поставити з коефіцієнтом 1,69. Нічия – 4,40. Тріумф "гірників" оцінюється в 5,40.

Орієнтовні склади на матч "Шахтар" – РБ "Лейпциг"

"Шахтар": Трубін – Тейлор, Бондар, Матвієнко, Михайліченко – Степаненко – Петряк, Судаков, Бондаренко, Мудрик – Траоре

РБ "Лейпциг": Блазвіх – Сімакан, Орбан, Гвардіол, Раум – Кампль, Шлягер – Собослай, Нкунку, Вернер – Сілва

Перед заключним туром "Шахтар" з 6 очками перебуває на третьому місці в групі F. Лідирує мадридський "Реал" (10), який вже забезпечив собі участь у плей-офф ЛЧ. "РБ Лейпциг" (9) йде на другій позиції. Шотландський "Селтік" (2) замикає квартет і вже втратив шанси на продовження боротьби в єврокубках.

У паралельному матчі "Реал" прийматиме "Селтік". Поєдинок на "Сантьяго Бернабеу" також розпочнеться 2 листопада, о 19:45 за київським часом.

По дві найкращі команди з кожної групи ЛЧ вийдуть до 1/8 фіналу. Команди, які посядуть треті місця, перейдуть до стикових матчів Ліги Європи та позмагаються за путівки до 1/8 фіналу з командами, які посіли другі місця у групах Ліги Європи

Нагадаємо, в 5-му турі ЛЧ "Шахтар" зіграв унічию з "Селтіком" (1:1), гарантувавши собі третє місце в групі та єврокубкову весну. Своєю чергою, "РБ Лейпциг" несподівано переміг "Реал" (3:2).

Читайте також