Штормове попередження оголосили синоптики на 7 лютого

В Україну прийде сильний вітер
Штормове попередження оголосили синоптики на 7 лютого
Зима, сніг Фото: Pexels
6 Лютого 2022, 22:04
читать на русском

Погода в Україні у понеділок, 7 лютого, буде нестійкою, з поривчастим вітром.

Як повідомляє Український гідрометеорологічний центр, у західних областях пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с, у Карпатах до 25 м/с, хуртовина.

Також у Карпатах та на Закарпатті прогнозується значний сніг та мокрий сніг, дощ. Буде діяти перший рівень небезпечності, жовтий.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, - попереджають синоптики.

Метеорологи попереджають, що температура повітря вночі становитиме 0-5 градусів морозу, у західних областях місцями 1-3 тепла; вдень 1-6 тепла, у південній частині 5-10 тепла. У Карпатах вночі та вдень 2-7 градусів морозу.

У Київській області вночі без істотних опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви до 20 м/с.

Температура повітря по області вночі 0-5 морозу, вдень 1-6 градусів тепла; у Києві вночі 0-2 морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

Нагадаємо, у другій половині лютого очікується різке похолодання, проте з 25 числа погода зміниться - почнеться потепління.

Читайте також