Сили оборони України знищили усіх рашистів на острові Зміїний - ЗМІ

Командування ЗС рф оголосило своїх солдатів зниклими безвісти
Головне
Сили оборони України знищили усіх рашистів на острові Зміїний - ЗМІ
Війна на Донбасі, військові Фото: facebook.com/pressjfo.news
3 Травня 2022, 19:28
читать на русском

Внаслідок атаки Збройних Сил України по острову Зміїному, який тимчасово окупували російські бойовики, ліквідовано усіх солдатів рф, що там перебували.

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк у Фейсбуці.

За інформацією, всі військовослужбовці ЗС рф, які перебували на острові Зміїний під час атаки ЗСУ, загинули. Напередодні на острові залишилося 8 солдатів, їх вивезли з острова на територію Криму. За словами одного з "евакуюваних", командування знало, що на острів може статися напад, але жодних дій (крім виведення групи людей) не було вживано, - каже Цимбалюк.

Він повідомив, що на Зміїному дислокувалися бійці підрозділів 1229 розвідувального центру (в/ч 53189, Севастополь) та 744 центру зв'язку (в/ч 40136, Севастополь) Чорноморського флоту, яких на цей час  командування ЗС рф вважає зниклими безвісти.


Раніше оперативне командування "Південь" повідомило, що ЗСУ атакували острів Зміїний, знищивши 42 окупантів та їхню техніку.

Нагадаємо, 2 травня біля острова Зміїний за допомогою турецького БПЛА "Байрактар" українські військові знищили два російських катери.

Читайте також

1