"Слуга" Ковальов купив "4 канал" у екснардепа Добродомова

Важливо
Нардеп розповів, що операція планувалася близько року
Важливо
28 Грудня, 15:00 481

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Олексій Ковальов купив "4 канал" у колишнього народного обранця Дмитра Добродомова.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на співрозмовника серед працівників каналу та офіційні дані структури Єдиному державному реєстрі юридичних осіб.

За словами співрозмовника, Ковальов був на новорічному корпоративі "4 каналу", його представили колективу як нового власника. Нардеп під час свята підписав з менеджментом угоду про невтручання у редакційну політику.

Своєю чергою Ковальов підтвердив PavlovskyNEWS, що купив "4 канал", ставши одноосібним його власником. Інформація про це має з'явитися у реєстрі найближчим часом. Він додав, що операція планувалася близько року. Спершу був монолог із власниками, які не поспішали з продажем, а далі вже розпочався діалог. При цьому нардеп не сказав, яка сума цієї угоди. У канал планують інвестувати гроші, але поки що теж немає точних цифр, оскільки ведуться переговори. Ковальов стверджує, що телеканал – самоокупний.

За словами Ковальова, канал буде інформаційно-розважальним, і на ньому залишиться проукраїнська позиція та контент. Новини мають подаватися об'єктивно з думками всіх сторін. Ковальов хоче, щоб усі політичні сили були представлені на каналі. Якщо там буде і влада, і опозиція, то і канал дивитимуться, вважає Ковальов. Докладніше питаннями телеканалу нардеп планує зайнятися вже після новорічних свят.

Згідно з відкритими даними ТОВ "ТРК "ІНТЕРРАДІО", засновником юридичної особи є Олексій Ковальов, частка його власності 100%. Сума статутного фонду вказана 4 363 511 грн. Кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу, які "мають прямий вирішальний вплив" є Іван та Наталія Ковальови, ймовірно, батьки "Слуги народу".

Зазначимо, що у лютому 2021 року Добродомов став співвласником та директором каналу.

Нагадаємо, що Олексій Ковальов 15 листопада потрапив у ДТП на трасі Київ – Одеса. Він за кермом Mercedes влетів у вантажівку MAN, яка розверталася.  Потім парламентар розповідав, що авто йому не належить, і він взагалі на ньому вперше виїхав.

Читайте також