Авто народного депутата зі "Слуг" влетіло під фуру на трасі Київ-Одеса: фото

Нардепа госпіталізували до Білоцерківської лікарні
Авто народного депутата зі "Слуг" влетіло під фуру на трасі Київ-Одеса: фото
ДТП за участю нардепа Ковальова фото: поліція
16 Листопада 2021, 11:58
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов потрапив у ДТП на трасі Київ – Одеса. Він за кермом Mercedes влетів у вантажівку MAN, яка розверталася.

Про це повідомляє Obozrevatel.

Аварія сталася 15 листопада на 42 км автодороги у Васильківському районі Київщини.

52-річний водій вантажного автомобіля MAN, виконуючи маневр розвороту, здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 32-річного чоловіка, – розповіли в поліції.

Внаслідок аварії нардеп отримав численні тілесні ушкодження. Його госпіталізували до Білоцерківської лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму лівого променевого зап'ястя, забій колінного суглоба.

Так, вчора я потрапив у ДТП, але таке трапляється у житті. Я був тверезий, про що свідчать тести, які я зробив за направленням ДБР, фахівці якого прибули на місце подій, написав Ковальов у Facebook.


Нагадаємо, 23 серпня на Бориспільській трасі сталася аварія за участі народного обранця Трухіна. Його Audi в'їхала в автомобіль Ford, який протаранив інше авто. Внаслідок ДТП постраждали шестеро осіб, зокрема двоє дітей.

Читайте також

1