"Слуга народу" Аллахвердієва прийшла до Ради з сумкою за 70 тисяч гривень

Це вже не перша дорога річ, яку "вигулює" депутатка у парламенті
"Слуга народу" Аллахвердієва прийшла до Ради з сумкою за 70 тисяч гривень
Ірина Аллахвердієва Фото: УНІАН)
5 Березня 2021, 12:36
читать на русском

Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Ірина Аллахвердієва прийшла на роботу до сесійної зали із сумочкою YSL Niki, яка коштує майже дві депутатські зарплати.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла парламентська журналістка Анна Стешенко.

Яскрава блондинка і депутат "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва на шляху до Верховної Ради. В руках - сумочка YSL Niki універсального чорного кольору з монограмою "Кассандра" за $ 2,550 (понад 70 тис. грн) з осінньо-зимової колекції 2020 Ентоні Ваккарелла. Схоже, що Niki - один з улюблених аксесуарів Аллахвердієвої. З цієї ж сумкою вона ходила в парламент ще пару тижнів тому і "в хутрі", - прокоментувала журналістка модний лук народної обраниці.

Фото: Олександр Сенько

Стешенко зазначила, що  з брендовими сумочками та у сукнях відомих модних марок Аллахвердієва полюбляла приходити до Ради і раніше.

Наприклад, з D&G "Sicily" за 1 471 євро або 38.981 грн при середній зарплаті нардепа в 40 тисяч на місяць. Вперше майбутня депутатка "засвітилася" ще в Трускавці під час навчання "Слуг народу", де була мною помічена в сарафані Versace, - написала журналістка.

До речі, Аллахвердієва очолює у Раді підкомітет з питань тарифного і нетарифного регулювання фінансового комітету. За весь час своєї каденції лише один раз виступила з парламентської трибуни.

Фото: Олександр Сенько


Контекст. Раніше  членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір на пленарне засідання Верховної Ради України одягнула сорочку Dior з впізнаваним принтом бренду, яка коштує майже 50 тисяч гривень.

Членкиня фракції "Слуга народу" Аліна Загоруйко під час пленарних засідань Верховної Ради України у вересні минулого року була помічена з сумкою бренду Burberry в моделі Belt з нової колекції, яка коштує близько двох тисяч євро.

Читайте також

Народна депутатка від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Антоніна Славицька та депутатка "Слуги народу" Ольга Смаглюк-Василевська надають перевагу рендовими сумками Gucci та Salvatore Ferragamo вартістю майже 66 тис. грн.

Народна депутатка від фракції (ОПЗЖ) Наталія Королевська на брифінгу у Верховній Раді розповідала про те, як опозиція "в найкоротший час може зменшити соціальні розриви в Україні" у сукні за 2600 євро (87 тисяч 771 гривня).

1