Королевська у Раді розповіла про соціальний розрив у сукні за 87 тисяч

Журналісти помітили на депутатці сукню за 2600 євро
Королевська у Раді розповіла про соціальний розрив у сукні за 87 тисяч
Наталія Королевська Фото: УНІАН
22 Лютого 2021, 12:12
читать на русском

Народна депутатка від фракції "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) Наталія Королевська на брифінгу у Верховній Раді 19 лютого розповідала про те, як опозиція "в найкоротший час може зменшити соціальні розриви в Україні".

При цьому журналісти помітили на ній сукню за 2600 євро (87 тисяч 771 гривня).

Наталія Королевська Фото: скрін з відео брифінгу у ВР

Як повідомила парламентська журналістка Анна Стешенко у Facebook, "цинізм і соціальний розрив, щоправда, видно відразу".

Королевська розповідала про соціальну справедливість в плаття Fendi з літньої колекції 2020 року за 2600 євро... при середній зарплаті нардепа без "депутатських" у 40 тис. грн, - написала Стешенко.

Фото: facebook.com/annasteshenko

Читайте також

За її інформацією, сукня прикрашена культовим візерунком "FF Karligraphy", розробленим Карлом Лагерфельдом, декоративною строчкою і ременем із золотистою пряжкою.

Фото: facebook.com/annasteshenko

Довідка.

Королевська Наталія – бізнесвумен з Луганщини, колишня міністерка соціальної політики України активна депутатка-опозиціонерка після 2014 року.

Народилась 18 травня 1975 року в місті Красний Луч (нині - Хрустальний), Ворошиловградської (нині – Луганської) області.

Політична кар'єра

У 2014 році Королевська увійшла до складу партії "Опозиційний блок". Після розколу партії у 2018 році Наталія Королевська разом з "розкольниками" переходить в "Опозиційну платформу – за життя". Партія на позачергових парламентських виборах займає друге місце і по її списку Королевська обирається депутаткою Верховної Ради України 9-го скликання.

Нагадаємо, днями членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір на пленарне засідання Верховної Ради України одягнула сорочку Dior з впізнаваним принтом бренду, яка коштує майже 50 тисяч гривень.

Членкиня фракції "Слуга народу" Аліна Загоруйко під час пленарних засідань Верховної Ради України у вересні минулого року була помічена з сумкою бренду Burberry в моделі Belt з нової колекції, яка коштує близько двох тисяч євро.

Народна депутатка від політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Антоніна Славицька та депутатка "Слуги народу" Ольга Смаглюк-Василевська надають перевагу рендовими сумками Gucci та Salvatore Ferragamo вартістю майже 66 тис. грн.

1