Елітний маєток під Києвом: журналісти дізналися, де насправді мешкає Королевська

За документами маєток знаходиться в іпотеці та належить кільком людям
Елітний маєток під Києвом: журналісти дізналися, де насправді мешкає Королевська
Маєток Королевської Фото з сайту “Наші гроші”
3 Лютого 2021, 10:11
читать на русском

Народна депутатка від "Опозиційної платформи  - За життя" Наталія Королевська проживає в елітному маєтку під Києвом у селищі Лісники.

Це стверджують журналісти програми "Гроші", які опублікували відео про маєток народної депутатки.

Як відомо, Королевська вказала у своїй декларації лише одну квартиру, в якій вона проживає. І належить вона чоловікові Королевської – депутату Юрію Солоду.

Журналісти стверджують, що насправді Королевська мешкає в елітному селищі Лісники, яке знаходиться у 20 км від Києва.

Селище Лісники

Селище Лісники

Сама Королевська заявляє, що маєток в Лісниках належить її батькам і що вказувати його в декларації вона його не зобов'язана, оскільки не живе в ньому постійно і не веде з ними спільного господарства.

Проте журналісти стверджують, що машину депутатки бачать в Лісниках і у будні дні, і у вихідні, а у її соціальних мережах багато фотографій з маєтку і його околиць.

Читайте також

Також проживання Королевської в цьому комплексі підтвердили й сусіди. Її часто бачать на горі, що розташована на території.

Королевська в особняку

Королевська в особняку Фото: сайт "Наші гроші"

Цей будинок, як зазначають "Гроші", розташований на гектарі землі. На території комплексу – декілька будинків, штучне озеро, басейн, декоративний город та власна гора.

За документами значиться, що маєток формально належить кіпрській компанії "Лісерена ЛТД", що він знаходиться в іпотеці та належить кільком людям.

Водночас, президент Спілки фахівців з нерухомого майна України Віктор Несін оцінив вартість нерухомості у два мільйони доларів, а оренду – у щонайменше 200 тисяч грн за місяць.

Нагадаємо, 19-річний син нардепів від "Опозиційної платформи - За життя" Наталії Королевської та Юрія Солода Ростислав Солод задекларував 185000 одиниць криптовалюти вартістю 23,7 млн доларів.

1