"Слуга народу" Гришина сходила на концерт Дзідзьо у луку за ціною 77 мінімальних пенсій

Парламентарка вигуляла на концерт сумочку за 200 тисяч грн та сукню за 63 тисячі грн
"Слуга народу" Гришина сходила на концерт Дзідзьо у луку за ціною 77 мінімальних пенсій
22 Квітня 2024, 18:53
читать на русском

Народна депутатка Юлія Гришина похвалилася у соцмережах своїм культурним відпочинком. Вона побувала на благодійному концерті Олександра Пономарьова та Дзідзьо. Жінка відмітила, що на таких виступах-аукціонах, які проводять з початку повномасштабного вторгнення, артисти зібрали вже майже 4 млн доларів для ЗСУ. Побувала Гришина і за лаштунками, де пофотографувалася з виконавцями.

Про це пише Інформатор.

Для виходу у світ політикиня обрала легку сукню від австралійського бренду Zimmermann, яка коштує близько 63 тисяч гривень та сумку Chloé під шкіру алігатора. Її повна вартість - 4995 євро або близько двохсот тисяч гривень. Ці речі - з минулих колекцій і зараз на розпродажах їх можна знайти трохи дешевше.

Під час повномасштабного вторгнення, а саме у листопаді та грудні 2022 року Гришина та її чоловік Ігор Гришин, який, до речі, працює у ДБР, стали власниками двох будинків у Вишгороді на 265,3 м кв. та 277,2 м кв.. Вартість нерухомості у декларації не вказана.

А у жовтні 2023-го подружжя придбало дві земельні ділянки у селі Фурси Білоцерківського району Київщини. Одна, площею у 2 сотки, за декларацією коштує 2200 грн, друга (12,2 сотки) - 100 400 грн

Нагадаємо, Smart casual look вартістю приблизно 100 тисяч гривень вигуляла у Мексиці віцеспікерка Олена Кондратюк.

Читайте також

1