Смертельна ДТП в Одесі: легковик вилетів на зустрічну смугу та протаранив мікроавтобус

Внаслідок автопригоди загинула дівчина
Смертельна ДТП в Одесі: легковик вилетів на зустрічну смугу та протаранив мікроавтобус
Смертельна ДТП в Одесі (фото: od.npu.gov.ua)
24 Січня 2021, 23:11
читать на русском

В Одесі зіштовхнулись легковий автомобіль та мікроавтобус, внаслідок чого загинула молода дівчина. Ще двох людей доправили до лікарні.

Про це повідомив відділ поліції № 3 Одеського районного управління № 1.

У неділю, 24 січня, близько 12:00 на вулиці Миколаївська дорога зіштовхнулись автомобілі Mitsubishi Galant та Mercedes Vito. Внаслідок автопригоди 18-річна пасажирка легкового автомобіля загинула на місці від отриманих травм. Водіїв госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

Смертельна ДТП в Одесі

Смертельна ДТП в Одесі (фото:
od.npu.gov.ua)

Правоохоронці попередньо з'ясували, що 29-річний водій Mitsubishi Galant не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де сталось зіткнення з мікроавтобусом.

Смертельна ДТП в Одесі

Смертельна ДТП в Одесі (фото:
od.npu.gov.ua)

Наразі встановлюються повні обставини події та вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також

Нагадаємо, що у Києва сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю семи автомобілів. Неадекватний водій Infiniti протаранив шість автомобілів.

Також під Харковом сталася смертельна автопригода. Водій автомобіля Volkswagen Passat рухався неосвітленою дорогою та допустив наїзд на місцеву мешканку, яка лежала на проїжджій частині по ходу його руху. Жінка загинула на місці.

1