"Спалила" відпочинок на Мальдівах: екснардеп Арістов розлучився з дружиною, яка постила фото їх спільного відпочинку на островах під час війни

Через скандал любителю Мальдів Юрію Арістову довелося скласти депутатський мандат
"Спалила" відпочинок на Мальдівах: екснардеп Арістов розлучився з дружиною, яка постила фото їх спільного відпочинку на островах під час війни
22 Лютого 2024, 18:48
читать на русском

Відома українська ведуча, блогерка та учасниця першого сезону шоу "Холостяк" Марина Арістова розлучається з чоловіком, ексдепутатом Юрієм Арістовим. Марина Арістова повідомила сумну новину особисто у фотоблозі.

Про зміни в особистому житті знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram. Арістова у фотоблозі розмістила декілька чорно-білих фотографій, на яких постала усміхненою. На кадрах ведуча позує у футболці з написом "вільна". Як розповіла блогерка, вони з колишнім чоловіком офіційно розлучилися 15 січня цього року.

"Розлучена, 15.01.2024. Символічний напис на футболці і тепер актуальний.Я закінчила стосунки, які тривали 13 років. Вдячна за цей досвід і за найкращих в світі дітей", - лаконічно написала Арістова.

Зазначимо, що в Марини та Юрія Арістових є двоє дітей - донька Маша та син Роберт.

Нагадаємо, що влітку минулого року Юрій Арістов потрапив у скандал. В середині липня 2023 року депутата разом з жінкою та дітьми заскочили в одному з готелів приватного острова Ітхаафуші на Мальдівах. Згідно з документами Арістов виїхав до Польщі на три дні на підставі службового відрядження для поглиблення двостороннього співробітництва України з урядом Литовської Республіки. Вже перебуваючи за кордоном, депутат дистанційно відкрив лікарняний в одному з приватних медичних закладів Києва.

У липні 2023-го Арістов подав заяву про складання повноважень нардепа. Тоді скандал не прокоментував ані Арістов, ані його дружина. Але, як з’ясувалося, про відпустку Арістова на Мальдівах під час повномасштабної війни стало відомо з посту Марини Арістової в соцмережах.

Служба безпеки і ДБР зібрали доказову базу на Арістова, який попри заборону для посадовців на виїзд за кордон під час війни, поїхав відпочивати на острови в Індійському океані. Для нелегального виїзду за межі України він вніс неправдиві відомості до офіційних документів для виїзду за кордон. Зокрема щодо терміну, мети та країни «службового відрядження» народного обранця.

Читайте також

1