Стали відомі подробиці розлучення Оксани Білозір

Офіційно Білозір розійшлася зі своїм чоловіком наприкінці 2022 року. На загал про це стало відомо лише кілька днів тому
27 Квітня, 13:58 333

Видання "Главком" отримало рішення суду про розлучення легендарної співачки, Народної артистки України та екснардепа Оксани Білозір зі своїм чоловіком Романом Недзельським, який нині служить у Збройних силах України.

Як з’ясувалося, процес розлучення розпочався вісім місяців тому. Наприкінці серпня 2022 року співачка подала до Печерського райсуду Києва цивільний позов про розірвання шлюбу.

У позові йшлося, що Оксана Білозір перебуває у шлюбі з Романом Недзельським, відомим продюсером, з 2003 року. Тобто мова йде про офіційний шлюб тривалістю майже у 20 років. Нагадаємо, сам Недзельський запевняє, що його спільне життя зі співачкою та ексдепутаткою тривало майже 33 роки.

Також позивачка вказала, що вони з чоловіком тривалий час не підтримують сімейних стосунків; не ведуть спільного господарства, не мають взаємних прав та обов’язків. Вона також додала, що немає намірів відновлювати шлюбні стосунки з відповідачем.

На судові засідання Білозір не прийшла, але направила письмову заяву, в якій просила розглянути справу без її присутності. Недзельський теж проігнорував засідання, хоч і був належним чином повідомлений.

Окремо суд з'ясував, що Оксана Білозір відмовилася від примирення з чоловіком і наполягала на розлученні.

"Під час розгляду справи судом з`ясовано, що сторони не ведуть спільне господарство, не підтримують шлюбно-сімейні стосунки, проживають окремо та втратили один до одного почуття поваги і любові... Подальше спільне життя подружжя та збереження їх сім’ї неможливе, оскільки буде суперечити інтересам кожної із сторін. Таким чином, вимоги про розірвання шлюбу обґрунтовані і підлягають задоволенню", – вважає столичний суд.

Крім цього, суд стягнув із Недзельського на користь Білозір 992,4 грн судового збору.

У підсумку шлюб між відомою парою був розірваний наприкінці листопада 2022 року.

Нагадаємо, 55-річний Роман Недзельський, який під час президентства Петра Порошенка очолював Національний палац Україна, в інтерв’ю ЗМІ повідомив, що був проти розлучення. Не прийшов на судові засідання, бо воює на фронті.