Оксана Білозір розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу

55-річний Роман Недзельський та 65-річна Оксана Білозір прожили в шлюбі понад три десятиліття
Оксана Білозір розлучилася з чоловіком після 33 років шлюбу
Оксана Білозір та Роман Недзельський
26 Квітня 2023, 14:49
читать на русском

Музикант Роман Недзельський, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, в інтерв'ю Rostyslove Production розповів, що вони з дружиною, співачкою Оксаною Білозір більше не разом.

Майже 33 роки прожили у шлюбі. Я отримав повістку до суду. І нас розлучили. Оскільки я в армії, я не міг прийти на засідання до суду. Мене тричі не було, і нас автоматично розлучили. Я був проти цього, але Оксана подала до суду. Вже офіційно не чоловік і дружина. Понад рік мене немає вдома. Я вперше про це говорю", – розповів Недзельський.

"Ми майже не підтримуємо зв'язок. У нас в армії є дуже велика проблема, коли чоловіки служать і отримують інформацію про те, що вони втрачають сім'ї. Я був одним з військових психологів, хто приймав цю інформацію, якось заспокоював. Але водночас я знав, що в мене така сама ситуація", – поділився 55-річний Недзельський.

Про причини розриву він поширюватися не став. 65-річна Оксана Білозір інтерв'ю колишнього чоловіка поки не прокоментувала.

Як відомо, спершу артистка перебувала в шлюбі з Народним артистом України, співаком і композитором Ігорем Білозіром. Чоловік помер в лікарні після того, як його побили у львівському кафе 8 травня 2000 року. У подружжя є спільний син Андрій. Дружина Андрія - нардепка Лариса Білозір. Від музиканта Романа Недзельського у виконавиці син Ярослав.

Нагадаємо, олігарх Олександр Ярославський розлучився зі своєю дружиною Мариною після 16 років спільного життя. Про розставання в соцмережі повідомила Марина Ярославська.