Стали відомі подробиці розлучення Оксани Білозір

Офіційно Білозір розійшлася зі своїм чоловіком наприкінці 2022 року. На загал про це стало відомо лише кілька днів тому
Стали відомі подробиці розлучення Оксани Білозір
27 Квітня 2023, 13:58
читать на русском

Видання "Главком" отримало рішення суду про розлучення легендарної співачки, Народної артистки України та екснардепа Оксани Білозір зі своїм чоловіком Романом Недзельським, який нині служить у Збройних силах України.

Як з’ясувалося, процес розлучення розпочався вісім місяців тому. Наприкінці серпня 2022 року співачка подала до Печерського райсуду Києва цивільний позов про розірвання шлюбу.

У позові йшлося, що Оксана Білозір перебуває у шлюбі з Романом Недзельським, відомим продюсером, з 2003 року. Тобто мова йде про офіційний шлюб тривалістю майже у 20 років. Нагадаємо, сам Недзельський запевняє, що його спільне життя зі співачкою та ексдепутаткою тривало майже 33 роки.

Також позивачка вказала, що вони з чоловіком тривалий час не підтримують сімейних стосунків; не ведуть спільного господарства, не мають взаємних прав та обов’язків. Вона також додала, що немає намірів відновлювати шлюбні стосунки з відповідачем.

На судові засідання Білозір не прийшла, але направила письмову заяву, в якій просила розглянути справу без її присутності. Недзельський теж проігнорував засідання, хоч і був належним чином повідомлений.

Окремо суд з'ясував, що Оксана Білозір відмовилася від примирення з чоловіком і наполягала на розлученні.

"Під час розгляду справи судом з`ясовано, що сторони не ведуть спільне господарство, не підтримують шлюбно-сімейні стосунки, проживають окремо та втратили один до одного почуття поваги і любові... Подальше спільне життя подружжя та збереження їх сім’ї неможливе, оскільки буде суперечити інтересам кожної із сторін. Таким чином, вимоги про розірвання шлюбу обґрунтовані і підлягають задоволенню", – вважає столичний суд.

Крім цього, суд стягнув із Недзельського на користь Білозір 992,4 грн судового збору.

У підсумку шлюб між відомою парою був розірваний наприкінці листопада 2022 року.

Нагадаємо, 55-річний Роман Недзельський, який під час президентства Петра Порошенка очолював Національний палац Україна, в інтерв’ю ЗМІ повідомив, що був проти розлучення. Не прийшов на судові засідання, бо воює на фронті.

1