Стіна будинку впала у Львові: є жертви (оновлено)

Під завалами знайшли тіло чоловіка
Стіна будинку впала у Львові: є жертви (оновлено)
Обвал частини будинку у Львові Фото: ДСНС
20 Липня 2021, 12:48
читать на русском

У Львові зруйнувалася та обвалилася частина стіни нежитлового будинку. Внаслідок обвалу загинула людина.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, інцидент стався 19 липня о 16:39 на вулиці Руська,8.

До місця події направлено пожежно-рятувальні підрозділи м.Львова, які проводили розбір зруйнованих конструкцій. Під завалами було виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється, - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що під завалами будинку знайшли тіло 19-річного хлопця - він загинув, розбираючи стіну флігеля на горищі.

Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що будівельні роботи були розпочаті без відповідної технічної документації та дозволів.

Обвал будинку у Львові Фото: Андрій Москаленко У Фейсбук

19 липня близько 16.39 у Львові на вул. Руській, 8 в дворику обвалилася частина стіни одноповерхового флігеля (технічної будівлі, що межує з будинком). Обвал стався на горищі, де проводилися роботи перфоратором саме на цій стіні. Внаслідок обвалу загинув молодий хлопець, що виконував роботи перфоратором. У флігелі на першому поверсі була житлова квартира, в якій власники не проживали вже тривалий час. Будівля знаходиться у приватній власності. Будівельні роботи розпочаті без відповідної технічної документації та дозволів. Поліція проводить слідчі дії, - розповів він.

Нагадаємо, 18 липня у місті Дрогобич (Львівська область) зруйнувалася та обвалилася частина відселеного житлового будинку.

Читайте також